BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 8, 2013

You Are so Annoying...

Hai readers... Hari ni Lula nak cerita something kat korang berkenaan dengan tajuk entry kali ni.  Ok, jujurnya Lula dengan R ni pernah ade relay. Tapi tu cerita lama kot. so tak perlulah Lula ceritakan kat sini. (skip) ..


For the Annoying word up there... sebenarnya nak tujukan kepada R kerana sikapnya yang memang sangat Annoying. Lula dah kenal R ni 3 tahun n sekarang ni dah 5 tahun la.. dan perubahan yang dia lakukan..

Dulu
 1. Seorang yang penyayang.
 2. Seorang yang fun
 3. Seorang yang diam2 ubi berisi
 4. Seorang yang berbudi bahasa
 5. Seorang yang memahami sahabatnya
 6. Seorang yang bagus dalam kelakuannya
 7. Seorang yang tidak sombong
 8. cukupla tu..
Sekarang
 1. Seorang yang sangat Annoying
 2. Seorang yang sombong
 3. Buat2 mcm orang kat depan dia tu tak wujud
 4. Cakap kasar
 5. Berlagak
 6. Relatekan perkara yang serius dengan unsur negatif
 7. Fun is not him anymore..
 8. dah la... tu...
Why do I concerned about R??

Sebab ramai kawan2 dia mengadu dekat Lula tentang betapa annoyingnya dorang dengan perangai si R ni.. Kesian kat R.  Lula tau dia suka baca blog orang, termasuk blog Lula, so Lula update entry ni dengan harapan R ni akan baca dan cuba untuk memperbaiki diri. Selain tu Lula juga mengingatkan diri sendiri agar tidak menjadi seperti R. Mungkin R tidak sedar akan perubahannya itu tidak disenangi rakan2 yang lain.

Mesti korang pernah dengar iklan yang kata "Jalan mesti ke depan dan bukan ke belakang." boleh guna tagline tu, cuma Lula nak tambah sikit, sesekali kita jangan lupa untuk toleh ke belakang dan melihat jatuh bangun kita selama ini agar kita lebih mengenali diri sendiri.

0 cerita anda: