BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 29, 2011

Birthday Celebration

Mak Long aku dah wat kejutan kat aku sebenarnya.. Dia minta sepupu aku belikan kek dan raikan pada keesokkan harinya.. Pak cik Sekeluarga pun datang... Mula-mula kitorang bergambar sakan la dengan kek tu.. Aku potong kek dengan sepupu kesayangan aku tu.. Dia pun kira sebaya dengan aku cuma awal sebulan... Lepas makan-makan, Pak long bagi hadiah... Terima kasih banyak Pak long..







Seronok juga berkumpul ramai-ramai macam ni... dan aku berasa sangat happy lagi sebab aku tak pernah miss raikan birthday aku sampai yang ke 21 ni.. hehhehe... Thanks a lot everyone...

1 cerita anda:

Pillow Cookies said...

hohoho..dapat jam....fbuuuuuu..